Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська середній осінь › Цвітна капуста зі свининою
Цвітна капуста зі свининою

Цвітна капуста зі свининою

Усі ми-господині знаємо, що чоловіча половина дуже любить смажене м'ясо, і не менше, тушковану капусту. А якщо з'єднати ці інгредієнти? Вийде подвійна порція задоволення! М'ясо у поєднанні з цвітною капустою в цьому рецепті виходить соковитим і смачним, і не боячись перебільшити, можна сказати, - просто чудовим! Щоб передати істинну красу і тонкість смаку, потрібно тільки спробувати. Хоча можна і постежити за реакцією чоловічої половини вашої сім'ї, і зрозуміти - як смачно! Клопоту з приготуванням не буде, все досить просто і зрозуміло. Поспішайте отримати максимум задоволення вже зараз!

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Свинина — 600 г.
  2. 2. Цвітна капуста — 1 качан
  3. 3. Сметана — 100 г.
  4. 4. Часник — 1 шт.
  5. 5. Сир твердий — 50 г.
  6. 6. Вершкове масло — 1 ст. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний (мелений) — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розпочати приготування страви з капусти: цвітний овоч помити і розділити на суцвіття. Помістити в киплячу воду і варити 10 хвилин. Готову капусту перекласти в посудину. Додати сметану і дрібно нашаткований часник. Посолити і перемішати.

  2. Свинину нарізати на великі шматочки. Посолити, зробити надрізи і обсмажити. Готове м'ясо викласти в змащену вершковим маслом форму. Поперчити, накрити фольгою і готувати в розігрітій до 200°C духовці 20 хвилин.

  3. Після того, як свинина буде готова, звільнити її від фольги. Викласти зверху цвітну капусту. Додати сметану, присипати тертим сиром і поставити запікати ще на хвилин 15-20, але вже при температурі 220°C, а то і 250ºС.