Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка літо › Запечена слива з корицею та імбиром
Запечена слива з корицею та імбиром

Запечена слива з корицею та імбиром

Якщо вибирати між магазинними солодощами, в яких багато крему, калорій, а ще більше різних "Е", які не просто не несуть користь, а й навпаки отруюють організм, то краще вибрати домашні солодощі. А особливо якщо вони теж не містять в собі багато різних наповнювачів, а складаються тільки з корисних компонентів. Запечена слива зберігає всі свої потрібні корисні властивості, і тому такий десерт особливо цінний. Але при цьому всьому в ньому ще є імбир, мускатний горіх і апельсиновий сік. Напевно, таке десерт - це одна суцільна користь. Але і приємним смаком він не обділений. Тому що склався стереотип, що якщо страва корисна, то не дуже смачна. Якщо ви приготуєте запечену сливу, то розвієте його.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Сливи — 600 г
  2. 2. Кориця — 5 г
  3. 3. Імбир сушений — 5 г
  4. 4. Молотий мускатний горіх — 3 г
  5. 5. Апельсиновий сік — 75 мл
  6. 6. Родзинки — 90 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігрійте духовку до 200°С.

  2. Зі слив видаліть кісточки, укладіть у форму для запікання.

  3. З'єднайте корицю, імбир і мускатний горіх і посипте зверху фрукти.

  4. Збризніть апельсиновим соком. Обережно перемішайте.

  5. У місця, де були кісточки покладіть на сливи кілька родзинок.

  6. Накрийте фольгою і випікайте 20 хвилин.