Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська легкий європейська квасоля › Вірменський салат з червоної квасолі
Вірменський салат з червоної квасолі

Вірменський салат з червоної квасолі

Квасоля відома більшості людей як корисний продукт, а для вегетаріанців вона стала одним із способів заміни м'яса. Мається на увазі за кількістю білків, які квасоля містить у своєму складі. Але люблять її, на жаль, мало хто. Або скоріше просто не вміють готувати? Способів приготування і варіантів вживання квасолі безліч. Одним з найпопулярніших способів - в салатах. Приклад такого салату - Вірменський салат. У його склад входить крім квасолі також часник і велика кількість зелені, тому за смаком він виходить досить пікантним. А заправлено це все найкориснішою заправкою - оливковою олією.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Часник — 20 г.
  2. 2. Петрушка — 30 г.
  3. 3. Олія оливкова — 20 мл.
  4. 4. Лимон — 20 г.
  5. 5. Квасоля червона — 200 г.
  6. 6. Кінза — 30 г.
  7. 7. Базилік — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю відварити до готовності в підсоленій воді. Кінзу і петрушку помити, просушити і подрібнити.

  2. З лимона вичавити сік. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Базилік помити, просушити, нарвати руками.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.