Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська духовка випічка › Яблучне печиво з горіхами, родзинками і спеціями
Яблучне печиво з горіхами, родзинками і спеціями

Яблучне печиво з горіхами, родзинками і спеціями

Доведено: навіть найкатегоричнішому фанату всіляких дієт і голодовок для повного щастя не вистачає чогось солоденького. Прекрасною альтернативою шкідливим покупним солодощам із сумнівним складом стане наше неперевершене печиво. Це саме та випічка, яка гармонійно поєднує в собі і користь, і смак. Свіжоспечене молочне тісто зі шматочками кисло-солодких яблучок, родзинок і горішок воістину божественно. Завдяки додаванню букета пряних спецій, Ви закохаєтесь в ці милі печенюшки ще на етапі їх приготування, коли їх духовки почне доноситися приємний аромат кориці, гвоздики і мускатного горіха. Будьте обережні: він заманить на кухню не тільки домашніх, а й нежданих гостей.

Кількість порцій 12
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 400 г.
  2. 2. Сода — 5 г.
  3. 3. Кориця мелена — 5 г.
  4. 4. Гвоздика мелена — 5 г.
  5. 5. Горіх мускатний — 5 г.
  6. 6. Масло вершкове — 100 г.
  7. 7. Молоко — 100 мл.
  8. 8. Цукор коричневий — 160 г.
  9. 9. Яйце куряче — 1 шт.
  10. 10. Горіхи волоські — 200 г.
  11. 11. Родзинки — 200 г.
  12. 12. Яблука — 300 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно, соду і спеції просіяти через сито. Розм'якшене масло, цукор і яйця збити в пишну масу. Горіхи крупно нарізати, родзинки промити. Яблука помити, очистити, видалити серцевини і нарізати дрібними кубками або натерти на крупній тертці.

  2. У масляну суміш додати половину сухої суміші, горіхи, родзинки, яблука. Добре перемішати, додати молоко і другу половину суміші. Замішати тісто. Духовку розігріти до 200.

  3. Деко застелити пергаментним папером. На папір викладати по столовій ложці тіста. Поставити печиво в духовку і випікати близько 12-14 хвилин.