
Відкритий пиріг з інжиром та сиром брі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Сир Брі Bons Mayennais 50%
250 г.
Інжир сушений
1 кг.
Мед Літній Мед 750г
60 г.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
10 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
15 мл.
Етапи приготування
01
Тісто повністю розморозити. Деко застелити пергаментним папером і викласти одну частину тіста, а з іншої - зробити бортики. Інжир помити, просушити і нарізати скибочками.
02
Сир нарізати тонкими скибочками товщиною близько 0,5 см. На тісто викласти шматочки сиру, а потім викласти скибочки інжиру. Духовку розігріти до 200°C градусів.
03
Змастити краї тіста вершками. Поставити деко в духовку і випікати близько 20 хвилин. До меду додати чебрець і зовсім трохи підігріти. Полити медом готовий пиріг і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)