Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти російська духовка російська на кожен день › Суп у горщиках я м'ясом і овочами
Суп у горщиках я м'ясом і овочами

Суп у горщиках я м'ясом і овочами

Ми всі звикли їсти суп з тарілок, мисок. Але ми пропонуємо трохи урізноманітнити ваші будні і приготувати суп в горщиках. Суп в горщиках з м'ясом і овочами - це густа, ароматна, насичена поживними речовинами, безліччю вітамінів, але ніяк не калоріями, перша страва. Її смак стає досить незвичайним завдяки поєднанню баклажанів, помідорів і болгарського перцю. Дивлячись на таку красу і їсти приємніше, і апетит зростає. До речі, подана в горщиках страва дуже зацікавить ваших домочадців, які, безсумнівно, оцінять таку смакоту. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 80 хв

  1. 1. Яловичина — 500 г
  2. 2. Картопля — 300 г
  3. 3. Баклажани — 200 г
  4. 4. Помідори — 200 г
  5. 5. Болгарський перець — 200 г
  6. 6. Морква — 150 г
  7. 7. Цибуля — 100 г
  8. 8. Часник — 6 зубчиків
  9. 9. Чорний перець — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Зелень (кріп, петрушка, кінза) — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 180°C.

  2. Яловичину нарізати невеликими шматочками.

  3. Цибулю дрібно нарізати.

  4. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.

  5. Помідори, картоплю і баклажани також нарізати кубиками.

  6. Моркву натерти на середній терці.

  7. З'єднати м'ясо і всі овочі. Посолити, поперчити (можна використовувати і інші приправи за вашим смаком). Викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3. Повинно вийти 6 або менше горщиків (залежно від їхнього об'єму).

  8. До кожного горщика додати по одному зубчику часнику, пропущеного через часниковий прес.

  9. Влити в горщики таку кількість води, щоб вона покривала овочі і м'ясо. Накрити горщики кришками і поставити до розігрітої духовки. Запікати близько години.

  10. Подавати суп просто в горщиках, посипавши дрібно порубленою зеленню.