Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська десерти › Крем «Рафаелло»
Крем «Рафаелло»

Крем «Рафаелло»

Креми зазвичай використовують в тортах або тістечках, щоб ними змастити коржі. Самий простий і легкий крем, який можна швидко приготувати, це заварний (відразу згадується торт "Наполеон"). Але існують рецепти і не менш легких у приготуванні кремів. Ось як "Рафаелло". По-перше, він не дуже вимогливий в вигадливих інгредієнтах, і вам не знадобиться довго шукати ті чи інші інгредієнти. По-друге, спосіб приготування настільки простий, що ви можете робити цей крем хоч кожний день. Крім того, ним можна мазати не тільки торти, а й використовувати просто як солодкий крем для бутербродів, щоб перекусити ними із чаєм або кавою.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Масло вершкове — 200 г
  2. 2. Шоколад білий — 200 г
  3. 3. Молоко згущене — 400 г
  4. 4. Кокосова стружка — 70 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розтопити вершкове масло в каструлі на слабкому вогні.

  2. Додати шоколад і, помішуючи, розтопити його.

  3. Додати згущене молоко і добре вимішати до однорідної маси.

  4. Зняти з вогню, всипати кокосову стружку.

  5. Розлити по банках, прибрати в холодильник, дати постояти хоча б 4-6 годин.