Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка легкий духовка › Рибний пиріг із картоплею
Рибний пиріг із картоплею

Рибний пиріг із картоплею

Хто сказав, що пироги бувають виключно солодкими? Ми хочемо запропонувати вам смачний і ситний пиріг з картоплі і риби. Його дуже просто робити, але при цьому він виходить такий смачний, що ви можете подавати його як основну страву, і ваші рідні та гості точно наїдяться ним. Адже картопля робить страву досить поживною, а риба не тільки доповнює картоплю, а й надає страві особливого смаку, вона робить її більш м'якою і ніжною. Цибуля доповнює всю страву. А якщо зробити це все, заливши тістом, то ви отримаєте чудовий пиріг, який буде красуватися у вас на столі. При чому ви можете його готувати і на будь-яке свято.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Яйце куряче — 3 шт.
  2. 2. Борошно пшеничне — 200 г.
  3. 3. Сметана — 100 г.
  4. 4. Майонез — 100 г.
  5. 5. Сода — 3 г.
  6. 6. Картопля — 550 г.
  7. 7. Риба копчена — 300 г.
  8. 8. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
  11. 11. Масло вершкове — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З'єднати яйця, сметану, майонез, сіль, перець і соду (погашену лимонним соком). Добре перемішати і додати просіяне борошно. Замісити до однорідного стану. Розігріти духовку до 180°C градусів.

  2. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Форму змастити вершковим маслом. Викласти скибочки картоплі, а зверху укласти цибулю.

  3. Рибу (попередньо видаливши кісточки) нарізати скибочками. Укласти шаром на цибулю. Залити у форму тісто, залишити на 10 хвилин, щоб воно трохи проникло до шарів і поставити форму в духовку. Запікати близько 40 хвилин.