Печиво "Горішки"
- 1. Борошно — 400 мл.
- 2. Яйця — 2 шт.
- 3. Згущене молоко — 1 банка
- 4. Цукор — 120 г.
- 5. Вершкове масло — 100 г.
- 6. Горіхова суміш — 100 г.
- 7. Соняшникова олія — за смаком
- 8. Сода — 1/3 ч. л.
- 9. Оцет — 1/3 ч. л.
- 10. Сіль — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У мисці змішати масло з цукром. Додати сіль за смаком.
В окремій мисці трохи збити яйця вилочкою і додати до масла з цукром.
Соду погасити оцтом і додати до тіста.
Борошно просіяти через сито і додати до тіста і ретельно перемішати, щоб тісто вийшло еластичним.
Форму для випікання горішків змастити олією і викладати в неї невелику кількість тіста.
Форму поставити на середній вогонь і випікати до золотистого кольору горішків. Можна трохи відкривати форму, щоб горішки не пригоріли.
Готові половинки горішків наповнити згущеним молоком, яке заздалегідь зварити.
Подавати горішки можна або половинками, зверху прикрашаючи часточками горіхів з суміші, або цілісними, зліпивши дві половинки разом. Перед подачею дати просочитися хвилин 20-30.