Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка легкий німецька осінь › Баварський сливовий пиріг
Баварський сливовий пиріг

Баварський сливовий пиріг

Здавалося б, німецька кухня завжди характеризувалася строгістю та скромністю компонентів, але в нашому випадку ми маємо ніжність та м'якість привабливого сливового пирога. Таке частування не зможе втримати гостей від приємних слів у ваш бік, тому ви точно проведете вечір у чудовому настрої. Наш рецепт не має ніяких замислуватих компонентів, простота та легкість - це головні складові нашого шедевру. Ви тільки подивіться, які чудові інгредієнти створюють нашу страву, цей прекрасний фрукт - слива, що має не лише чудовий смак, а й характеризується дієтичними та лікувальними властивостями, легка сметана та трішки кисленький лимон. Крім того, щедро посипана цукрова пудра надасть пирогові прекрасного естетичного вигляду і ви будете, безумовно, задоволені таким результатом своєї праці.

Кількість порцій 8
Час приготування 50 хв

  1. 1. Масло вершкове — 100 г.
  2. 2. Пудра цукрова — 75 г.
  3. 3. Ваніль — 3 г.
  4. 4. Яйце куряче — 1 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Сметана — 20 г.
  7. 7. Лимон — 100 г.
  8. 8. Борошно пшеничне — 400 г.
  9. 9. Сливи — 300 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. До розм'якшеного вершкового масла додати цукор і ваніль. Збити суміш до однорідного стану. Додати яйце, сметану, цедру лимона, сіль і знову збити.

  2. По трішки додати у вершкову масу просіяне борошно і замісити тісто. Розігріти духовку до 190°C градусів. Маслом змастити форму для випічки.

  3. Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. На тісто викласти сливи. Випікати в розігрітій духовці близько 30-40 хвилин. Після приготування охолодити і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.