Шоколадна піца
- 1. Вода — 50 мл
- 2. Пекарські дріжджі — 40 г
- 3. Борошно — 1 кг
- 4. Сіль — 30 г
- 5. Яйце — 11 шт.
- 6. Масло вершкове — 900 г
- 7. Какао-порошок — 170 г
- 8. Вершки 20% — 200 мл
- 9. Шоколад чорний — 400 г
- 10. Цукор — 250 г
- 11. Банан — 3 шт.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
З води, борошна, пекарських дріжджів, солі, частини цукру (90 г), яєць, частини масла (700 г) і третини какао-порошку приготувати тісто. Для цього потрібно змішати борошно з яйцями, цукром, сіллю і дріжджами. Далі необхідно вимісити міксером і додати вершкове масло. Продовжувати збивати, поки тісто не почне відділятися від стінок посудини і не стане гладким і еластичним, але у той же час щільним і міцним. Наприкінці ввести яєчні жовтки.
Залишити тісто на півтори години.
Розкачати це тісто як для піци і дати підійти на деку.
Посипати тісто цукром, какао-порошком і невеликими шматочками масла. Випікати в духовці при 170 ̊С протягом приблизно 25-30 хвилин.
Напіввипечений виріб збризнути вершками. Як тільки суміш почне танути, посипати піцу подрібненим шоколадом. Знову поставити в піч і випікати 1 хвилину.
Прикрасити нарізаними бананами.