
Овочевий салат із пекінською капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Пекінська
300 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
300 г.
Редис
300 г.
Огірки солені
300 г.
Яйце куряче С0 1шт
7 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
80 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.
02
Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками. Редис помити, відрізати хвостики і нарізати його скибочками або кубиками.
03
Яйця відварити, охолодити, очистити, натерти на дрібній тертці. Огірки помити і нарізати невеликими кубиками.
04
Всі інгредієнти з'єднати (крім ¼ маси тертих яєць). Додати майонез, посолити за смаком і перемішати салат. Потім викласти його і прикрасити тертими яйцями.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)