Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська зима › Картопля з мисливськими ковбасками
Картопля з мисливськими ковбасками

Картопля з мисливськими ковбасками

Не знаєте, що приготувати на вечерю, щоб це було смачно, ситно і по-домашньому? Тоді ви можете звернутися до нашого рецепту картоплі з мисливськими ковбасками. Ця, на перший погляд дуже проста страва, насправді сильно порадує вас своїм ароматом і смаком. Нагадаємо, що саме печена картопля зберігає всі свої корисні речовини, які потрібні нашому організму, і при цьому залишається дуже смачною, із легкою скоринкою. Ковбаски роблять страву дуже ароматною, а ніжний сир відмінно доповнює всю страву. Тому не ламайте собі голову над вигадуванням нових страв, а скоріше спробуйте приготувати цю - вона вас порадує.

Кількість порцій 4
Час приготування 70 хв

  1. 1. Картопля — 1 кг.
  2. 2. Мисливські ковбаски — 600 г.
  3. 3. Морква — 2 шт.
  4. 4. Томатна паста — 4 ст. л.
  5. 5. Вода — 70 мл.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Часник — 2 зубчика
  9. 9. Сир — 150 г.
  10. 10. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю нарізати кубиками, мисливську ковбаску нарізати кільцями.

  2. Обсмажити терту моркву і томатну пасту з водою протягом 5 хвилин.

  3. У 4 горщика викласти картоплю, мисливські ковбаски, зажарку. Посолити, поперчити, додати дрібно посічений часник. Добре перемішати. Поставити горщики в духовку на 45 хвилин при температурі 180°C, потім витягнути і додати тертий сир і дрібно порізану зелень. Поставити в духовку ще на 7 хвилин.