Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка борошно літо › Крамбл з сливи
Крамбл з сливи

Крамбл з сливи

Крамбл зі сливи - це приклад смачного і корисного десерту. Цей англійський десерт легкий в приготуванні і не вимагає тих надзвичайних старань, які потрібні для тортів і тістечок. Завдяки вівсяним пластівцям і сливі страва має багато корисних елементів. Вона легко може замінити вам повноцінний сніданок. А кориця дарує десерту манливий аромат, який зігріває в прохолодну погоду. При цьому крамбл відмінно підходить і до холодного чаю у спекотний сезон. Приготувавши крамбл, беріть чашечку чорного чаю, парасольку і йдіть на прогулянку під дощем, що накрапає, - все це подарує відчуття того, що ви перебуваєте в Англії.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 200 г.
  2. 2. Масло вершкове — 150 г.
  3. 3. Цукор — 100 г.
  4. 4. Пластівці вівсяні — 200 г.
  5. 5. Сливи — 100 г.
  6. 6. Кориця — 3 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 170°C градусів. Холодне масло нарізати на шматочки і змішати з борошном і цукром, щоб вийшли масляно-борошняні крихти. Додати вівсяні пластівці і добре перемішати. Викласти тісто на пергаментний папір і поставити в духовку на 10 хвилин.

  2. Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Викласти сливи у форму для запікання, додати корицю, зверху накришити тісто. Поставити в духовку на 15-20 хвилин і випікати при температурі 170°C градусів.