
Овочеві нагетси
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
2 шт
Морква
3 шт.
Броколі
250 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
1 зубчик
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ч. л.
Борошно 7 1кг
60 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
60 г.
Етапи приготування
01
У шкірці відварити картоплю і окремо броколі. Нарізати цибулю півкільцями. Морквину очистити і нарізати кружальцями. Часник дрібно нарізати.
02
У сковороді розігріти масло і додати цибулю. Обсмажити 3 хвилини. Додати часник. Смажити ще 2 хвилини.
03
Додати моркву. Тушкувати 10 хвилин. Овочі остудити.
04
Яйця збити віночком. Деко застелити пергаментом. Овочі викласти в подрібнювач.
05
Посолити, поперчити і добавити гірчицу. Добре перемішати.
06
З тіста руками сформувати кульки. Кожну кульку вмочити в яйце, борошно, сухарі.
07
Викласти на деко. Поставити в духовку на 10 хвилин при 200°C. Перегорнути, запікати ще 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)