Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка російська випічка обід › Печиво з капустою
Печиво з капустою

Печиво з капустою

Можливо ви раніше про таку страву нічого не чули, але життя вимагає удосконалень. І виявляється, що і з капусти можна також робити печиво. Здивовані? Якщо так, тоді вам необхідно терміново зробити таке печиво і переконатися, що все незвичайне неймовірно смачне. Таке печиво виходить дуже ароматним. Тісто ми будемо робити на кефірі та сметані, які додадуть неймовірно домашній аромат нашому печиву. Якщо ви хочете порадувати сьогодні своїх дітей ви повинні обов'язково спекти таке печиво. Діти, адже, люблять таку їжу, яку можна взяти в руку. До того ж воно дуже корисне для дитячого організму, тому що буде виготовлено тільки з натуральних продуктів і не буде містити жодних добавок або барвників.

Кількість порцій 10
Час приготування 80 хв

  1. 1. Капуста — 300 г.
  2. 2. Борошно — 200 г.
  3. 3. Вершкове масло — 100 г.
  4. 4. Сметана — 1 ст. л.
  5. 5. Яйце — 1 шт.
  6. 6. Розпушувач — 0,5 ч. л.
  7. 7. Кмин — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту нашинкувати дуже тонко.

  2. На сковороді розтопити 2 ст. л. вершкового масла.Викласти капусту, тушкувати на маленькому вогні під кришкою приблизно 30 хвилин, до повної м'якості. Наприкінці посолити, поперчити і додати розтертий кмин. Готову тушковану капусту остудити.

  3. У ємність покласти борошно, розпушувач і 1/2 ч. л. солі. Туди ж додати порізане шматочками масло.

  4. Масло з борошном перетерти в крихту.

  5. Додати капусту і все ретельно перемішати.

  6. Додати сметану і яйце, добре вимішати ложкою.

  7. Потім зліпити руками в кулю. Тісто виходить м'яке, пружне і злегка липке. Поставити в холодильник на 30 хвилин.

  8. Стіл або дошку трохи посипати борошном, викласти тісто. Розкачати тісто в товстий пласт товщиною приблизно 1 см. Вирізати формочкою або келихом кружки.

  9. Викласти заготовки на деко, застелене пекарським папером. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати приблизно 20-25 хвилин.