Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти блендер легкий блендер › Груші «Рішельє»
Груші «Рішельє»

Груші «Рішельє»

Іноді дуже хочеться якогось десерту, наприклад, після вечері. Адже, тільки уявіть собі, ви після ситної вечері сидите за переглядом улюбленого телесеріалу чи телепрограми, тримаєте в руках гарячий чай і ... І щоб такого приготувати солоденького на десерт? Не раз задавалися таким питанням багато господинь нашої країни. Ми вам у цьому завжди раді допомогти. Представляємо вашій увазі десерт з такою незвичайною назвою груші "Рішельє". Готується такий десерт не дуже довго і не дуже складно. Але смак десерту вийде дивовижним, м'яким, ніжним. Груші та абрикоси нададуть особливого аромату страві. Тому сьогодні ввечері ви будете сидіти з гарячим чаєм і шматочком десерту груші "Рішельє".

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Груші — 1 кг
  2. 2. Рис — 300 г
  3. 3. Масло вершкове — 75 г
  4. 4. Мигдаль — 60 г
  5. 5. Яйце — 3 шт.
  6. 6. Цукор — 150 г
  7. 7. Абрикоси — 450 г
  8. 8. Борошно — 10 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 180 градусів. Зварити рис до готовності, додати 50 г м'якого масла. Мигдаль розмолоти в блендері або кавомолці і додати до рису. Груші помити, очистити, нарізати скибочками, видалити серцевину.

  2. Абрикоси помити, видалити кісточки, подрібнити в блендері до стану пюре. Глибокий вогнетривкий посуд змастити маслом, присипати борошном і покласти в нього половину рису з мигдалем. Потім покласти шарами груші та абрикосове пюре. Покрити все рештою рису з мигдалем.

  3. Жовтки розтерти з цукром, а білки збити в легку піну. Обидві маси перемішати і покрити цим рис. Запікати близько 15 хвилин у духовці.