Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній мексиканська осінь › Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою
Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою

Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою

Мексиканська тортілья - це один із найпопулярніших і класичних рецептів мексиканської кухні. Для приготування тортільї з начинкою знадобляться мексиканські коржі, які можна придбати в супермаркеті. На заміну коржам підійде тонкий лаваш. М'ясна або овочева - тортілья може містити в собі будь-які інгредієнти. Перш ніж класти на неї начинку і згортати її, тортілью завжди потрібно спочатку підігріти. У теплому вигляді тортілья є еластичнішою, і ймовірність її зламати, як якщо б вона була холодною, набагато менша. Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою - відмінне частування в мексиканському стилі.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яловичина — 340 г.
  2. 2. Вершковий сир — 200 г.
  3. 3. Цибуля зелена — 30 г.
  4. 4. Тортільї — 4 шт.
  5. 5. Соус барбекю — 100 мл.
  6. 6. Стебло селери — 100 г.
  7. 7. Олія рослинна — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати маленькими шматочками, обсмажити на розігрітій сковороді в олії до готовності. Після, перекласти на тарілку, остудити.

  2. Подрібнити в блендері вершковий сир і зелену цибулю, до однорідної маси, якою змастити тортильї, залишаючи краї не змазаними.

  3. Зверху на сир намазати соус, а на нього посипати подрібнене стебло селери. Викласти зверху на селеру м'ясо, скрутити в рулет тортильї.

  4. Загорнути тортильї в харчову плівку, прибрати в холодильник на 1-3 години, або ж на всю ніч.

  5. Перед подачею кожну тортилью розрізати на 3-4 частини, викласти на тарілку вертикально.