Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній плита європейська гриби › Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами
Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами

Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами

Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами – дуже смачне, ситне і ароматнее блюдо. Головною родзинкою страви є запечене філе курки і млинці з зеленню. Млинці для цього салату готуються без борошна і більше нагадують омлет, тому вони більш пікантні і ароматні, ніж звичайні. Грудка запечена більш соковита і ніжна, ніж відварена і надає салату зовсім інший смак. Замість майонезу салат можна заправити оливковою олією, тоді він буде більш корисним для організму. Цей незвичайний салат з легкістю можна приготувати для будь-якого святкового столу, особливо він порадує Ваших гостей в новорічні свята.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Куряче філе — 300 г.
  2. 2. Печериці — 300 г.
  3. 3. Помідори черрі — 20 шт.
  4. 4. Цибуля — 150 г.
  5. 5. Майонез — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Соняшникова олія — за смаком
  9. 9. Яйця — 3 шт.
  10. 10. Кріп — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе посолити і поперчити за смаком. Загорнути у фольгу. Покласти у форму для запікання. Поставити в духовку на температуру 180°C. Запікати 30 хвилин.

  2. Окремо дрібно нарізати цибулю, гриби та філе.

  3. Цибулю обсмажити на соняшниковій олії. Додати гриби. Посолити, поперчити і смажити 15 хвилин.

  4. Помідори розрізати на 2 частини.

  5. Зелень дрібно нарізати. У ємності збити яйця. Додати кріп і посолити. Ретельно перемішати.

  6. Сковороду трохи змастити маслом. З отриманої маси посмажити млинці з одного боку (можна посмажити один великий млинець, можна масу розділити і посмажити 2-3 млинчика).

  7. Перевернути і обсмажити з іншого боку.

  8. Остудити і нарізати соломкою.

  9. Змішати філе, гриби, помідори, млинчики. Якщо необхідно, досолити.

  10. Заправити майонезом.