Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній середній день народження весна › Мариновані креветки в беконі
Мариновані креветки в беконі

Мариновані креветки в беконі

Замість традиційних закусок для домашнього фуршету можна приготувати вишукану страву - мариновані креветки в беконі. Це просто, не вимагає багато часу і великих фінансових витрат, а результат вражаючий! Відварені креветки мають прісний смак, а мариновані креветки можуть виступати як в якості самостійного блюда, так і як інгредієнт для приготування салатів і закусок. До того ж, при варінні креветки часто стають гумовими. Обсмажені на грилі креветки вийдуть ніжними і соковитими. Бекон не дає їм пересохнути. Також важливо правильно приготувати маринад. Маринуються креветки в холодному місці не більш 1-1,5 години, інакше креветки стануть жорсткими.

Кількість порцій 2
Час приготування 85 хв

  1. 1. Часник — 2 шт.
  2. 2. Креветки королівські — 16 шт.
  3. 3. Корінь імбиру — 20 г.
  4. 4. Мед — 3 ст. л.
  5. 5. Соус соєвий — 2 ст. л.
  6. 6. Бекон — 300 г.
  7. 7. Кінза — 30 г.
  8. 8. Майонез — 100 г.
  9. 9. Лимони — 1 шт.
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Креветки очистити. У мисці змішати мед, соєвий соус, подрібнений часник, натертий імбир і мелений перець, ретельно перемішати. Покласти в миску з маринадом креветки, залишити на 1 годину маринуватися.

  2. Бекон нарізати тонкими скибочками. Загорнути кожну креветку в бекон, обсмажити на сковороді-грилі.

  3. У мисці змішати майонез і лимонний сік, додати подрібнену кінзу і цедру лимона. Перемішати. Додати в миску сіль і перець за смаком.

  4. При подачі викласти попередньо підсмажені тости на тарілку, на них викласти готові креветки в беконі, подавати з соусом із майонезу.