Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній другі страви птиця обід › Курячий рулет з начинкою з рису і нуту
Курячий рулет з начинкою з рису і нуту

Курячий рулет з начинкою з рису і нуту

Курячі рулети - це цікавий варіант приготування самого дієтичного з усіх видів м'яса. Їх можна відварювати, запікати. У запропонованому рецепті рулетики з курячого філе обсмажують на оливковій олії до золотистої скоринки. Куряче філе - багате джерело легкозасвоюваних білків, мінералів і вітамінів. До того ж, за мінімальним змістом холестерину воно поступається тільки рибі. Для того, щоб начинити курячі рулети, насправді підходять найрізноманітніші інгредієнти: гриби, овочі, горіхи, сухофрукти, омлети, сир. Спробуйте зробити начинку, використовуючи такі продукти: нут, рис, помідори, цукіні і сир. Смачно, корисно і ситно!

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Філе куряче — 2 шт.
  2. 2. Рис довгозернистий — 200 г.
  3. 3. Нут — 200 г.
  4. 4. Помідори — 2 шт.
  5. 5. Цукіні — 2 шт.
  6. 6. Сир твердий — 60 г.
  7. 7. Cіль — за смаком
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нут і рис окремо відварити до готовності.

  2. Помідори і цукіні нарізати невеликими кубиками.

  3. На сковороді розігріти олію і протушкувати на ній нут, рис, помідори і цукіні.

  4. Сир натерти на середній тертці

  5. Куряче філе промити і відбити. За смаком посолити і поперчити, зверху викласти тертий сир, а слідом викласти начинку. Філе згорнути рулетом і закріпити кінці зубочистками.

  6. На сковороді обсмажити рулети на оливковій олії до золотистої скоринки.

  7. Якщо начинка залишилася, то її можна подавати разом з рулетом.