Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній українська м'ясо зима › Домашнє тушоковане куряче м'ясо
Домашнє тушоковане куряче м'ясо

Домашнє тушоковане куряче м'ясо

У кожної господині є свої рецепти приготування тих чи інших страв. Приміром, той же самий зелений борщ всі готують трошки по-різному, хоча сама страва дуже старовинна і головний інгредієнт - щавель залишається завжди незмінним. Ось і ми сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом приготування домашньої тушонки з курки. Тушонку почали готувати давно і у кожного є свій рецепт приготування цього чудового продукту. Але куряча тушонка, приготована по-нашому рецепту, відрізняється особливим смаком. Домашня тушонка з курки виходить дуже ніжна, ароматна і смачна. Відкривши баночку такої тушонки, ви будете насолоджуватися її прекрасним та ніжним смаком, що тане в роті. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 80 хв

  1. 1. Курка — 2 кг.
  2. 2. Перець черний горошком — 20 шт.
  3. 3. Сіль — 20 г.
  4. 4. Лавровий лист — 4 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курку нарізати середніми шматочками і укласти в каструлю.

  2. Додати сіль, перець і приправи за смаком.

  3. Поставити в холодильник на 1 годину.

  4. На дно стерильної банки укласти лавровий лист і чорний перець горошком. Укласти в банки куряче м'ясо. І відправити банки в духовку на 4,5 години при температурі 140˚С. Коли тушонка буде готова можна закручувати стерильними кришками.