Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній європейська сімейне свято літо › Салат з гусячої печінки зі спаржею
Салат з гусячої печінки зі спаржею

Салат з гусячої печінки зі спаржею

Дуже смачні салати готують з печінки - курячої, качиної, гусячої, яловичої або свинячої. Адже печінка - це справжній делікатес. Калорійність гусячої печінки - 411 ккал / 100 грам. Краще використовувати свіжу, а не заморожену печінку. Незалежно від виду печінки потрібно знати, як правильно її обробляти перед приготуванням. Спочатку потрібно зрізати з неї всі плівки, потім ретельно вимити й обсушити на серветці. Вариться гусяча печінка 15 хвилин після закіпання на тихому вогні під кришкою. Дане блюдо є дуже ситним і не вимагає гарніру. У ньому багато білків та інших поживних речовин. Адже в цьому салаті є і яйця, і куряча печінка, і спаржа.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Печінка гусяча — 200 г.
  2. 2. Помідори — 150 г.
  3. 3. Спаржа — 200 г.
  4. 4. Сметана — 150 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Майонез — за смаком
  8. 8. Яйце куряче — 4 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спаржу відварити. Після остудити і нарізати. Яйця відварити, остудити і нарізати на четвертинки.

  2. Печінку ретельно промити під холодною водою, відварити до готовності. Обсмажити на олії на розігрітій сковороді. Посолити і поперчити.

  3. Помідори розрізати на четвертинки.

  4. Змішати в салатниці всі інгредієнти, додати заправку - суміш майонезу та сметани. Посолити і поперчити за смаком при необхідності.