Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній європейська м'ясо літо › Пиріг із баклажанів і м'яса
Пиріг із баклажанів і м'яса

Пиріг із баклажанів і м'яса

Пиріг із баклажанів і м'яса - це смачне, ситне і просте блюдо. Що ще потрібно, щоб порадувати всю сім'ю! М'ясо, завдяки овочам, виходить дуже м'яким і соковитим, а баклажани надають страві неповторний літній смак. Подавати до столу краще в гарячому вигляді, розрізавши як пиріг і посипавши зеленню. Вживати можна з гарніром або як самостійну закуску.

Кількість порцій 4
Час приготування 75 хв

  1. 1. Баклажани — 3 шт.
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Фарш м'ясний — 500 г.
  4. 4. Сир твердий — 100 г.
  5. 5. Гриби свіжі — 100 г.
  6. 6. Борошно пшеничне — за смаком
  7. 7. Вершки — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Баклажани промити під водою, нарізати уздовж тонкими смужками. Натерти сіллю, залишити на 30 хвилин.

  2. Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати баклажани, варити протягом 3-4 хвилин до м'якості.

  3. Обсмажити на сковороді у вершковому маслі борошно, після додати до борошна вершки. Посолити за смаком.

  4. У форму, змащену вершковим маслом, викласти на дно фарш, зверху баклажани, потім нарізані гриби, посипати зверху тертим сиром. Залити все вершковим соусом. Поставити в духовку на 30 хвилин.