Грибний борщ - Image

Грибний борщ

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід
Коли за вікном стоїть така похмура, холодна і сира погода, нам іноді так хочеться опинитися прям в цю хвилину вдома. Вдома, де так тепло, затишно, де поряд близькі вам люди, які вам завжди раді, а тепло їхніх рук і душ вам таке дороге. Вдома, де так приємно завжди знаходитися і чекати своїх улюблених, дорогих вам людей з навчання, з роботи або зі школи... Зустрічати їх, цілувати, обіймати при кожній зустрічі і зігрівати теплом своїх рук, даруючи їм енергію і своє благословення. А ще завжди годувати смачною, домашньої їжею... Бережіть ці моменти і цінуйте те, що у вас є. А ми вам у цьому будемо тільки допомагати. Порадуйте сьогодні в обід ваших близьких грибним борщиком. Він стане ідеальною першою стравою в погану, холодну, вогку погоду.

Продукти для рецепту

Соус JS Unagi для суші м'яса та риби 200мл
120.20 147.20

Соус JS Unagi для суші м'яса та риби 200мл

200 мл

Інгредієнти

Соус JS Unagi для суші м'яса та риби 200мл

30 г

Чорнослив Almond без кісточки 75г

100 г

Буряк

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт.

Картопля фасована

1 шт.

Капуста

0,5 кг

Томатна паста Marinado 25% 460мл

2 ст.л.

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

1 ст.л.

Сіль Єгипет

за смаком

Лист лавровий

2 шт.

Чорний перець Каміс горошком млинок 42г

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби ретельно промийте, покришіть на дрібні шматочки і замочіть в каструлі у теплій воді на кілька годин. Долийте стільки води, щоб вийшло 2 л і поставте каструлю на середній вогонь.

02

Буряк почистіть, натріть на середній терці.

03

У великій сковороді разогрійте олію, викладіть буряк, влийте трохи води і тушіть, не накриваючи кришкою. Коли буряк буде наполовину готовий, влийте оцет (замість нього можна використовувати маринад від будь-якої консервації). Тушкуйте  до готовності.

04

Чорнослив промийте і залийте окропом.

05

Картоплю очистіть, наріжте і відправте в каструлю до грибів.

06

Морквину натріть на середній терці, цибулю дрібно поріжте і пасеруйте все на рослинній олії. В кінці додайте томатну пасту.

07

Капусту нашинкуйте.

08

Коли картопля в супі буде майже готова, додайте капусту, буряк, зажарку з цибулі і моркви. Через деякий час туди ж покладіть чорнослив з водою, у якій його замочували.

09

Доведіть борщ до повного кипіння при відкритій кришці, потім посоліть, приправте, накрийте каструлю кришкою і відразу знімайте з вогню. Можна подавати цей борщ зі свіжою зеленню і сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оселедець під шубою з куркою

Оселедець під шубою з куркою

6

1 год 10 хв

Останні додані рецепти