
Пиріг з сьомгою і моцарелою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Геркулес листкове дріжджове заморожене 1кг
500 г
Сьомга шматок
300 г
Перець зелений фасований
50 г
Сир моцарела Lel 45%
100 г
Помідори рожеві фасовка
120 г
Сіль Єгипет
за смаком
Петрушка 70г
10 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Готове тісто повністю розморозити і розкачати в пласт. На деко викласти пергаментний папір. Покласти тісто на деко.
02
Рибу помити, відділити м'якоть від кісток і нарізати невеликими шматочками довільної форми. Викласти шматочки риби по периметру пласта за 3-4 см від країв. Потім накрити краями рибу і заліпити.
03
Помідори помити, нарізати тонкими скибочками і викласти в середину пирога. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати півкільцями. Викласти перець поверх помідорів і добре посолити овочі. Духовку розігріти до 180 градусів.
04
Зверху викласти кружечки моцарелли. Поставити деко з пирогом в духовку і випікати близько 20 хвилин. Потім дістати пиріг, змастити яйцем і знову поставити запікати на 15-20 хвилин. Подавати гарячим, прикрасивши зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)