
Квасолевий суп із равіолі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
300 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Шпинат пучок 100г
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
200 г.
Цибуля
1 шт.
Помідор
1 шт.
Морква
1 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Базилік у горщику
7 шт.
Етапи приготування
01
Замісити тісто з борошна, яєць, солі і 100 мл. води. Коли воно стане еластичним, накрити рушником.
02
Для начинки змішати попередньо ошпарений окропом (охолоджений і віджатий) і нашаткований шпинат з рікотою, пармезаном, сіллю, перцем і яйцем.
03
Тісто розкачати в тонкий пласт, нарізати кружечками за допомогою виїмки або тонкостінної склянки. На кожен кружечок тіста викласти по чайній ложці начинки і зліпити равіолі. Відварити до готовності в підсоленій воді, вийняти шумівкою і скропити оливковою олією.
04
У киплячий бульйон викласти попередньо нарізані і обсмажені цибулю, моркву і помідор. Через 5 хвилин викласти квасолю, приправити, варити 5 хвилин. Розлити по тарілках, в кожну покласти равіолі і листочки базиліка.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)