Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Торт "Снікерс"
Торт "Снікерс"

Торт "Снікерс"

Вже одна назва торта говорить багато про що. Напевно, немає в світі людини, яка б жодного разу не пробувала смачний і поживний батончик "Снікерс". І, напевно, більшості він сподобається. А що, якщо спробувати зробити подібне самому, при чому збільшивши розміри у кілька разів? Таке можливо, якщо ви спробуєте спекти наш тортик "Снікерс". Його смак дійсно дуже нагадує цей знаменитий батончик, а може навіть і набагато смачніший. Ніжний смачний крем з арахісу, згущеного молока і крекеру, який покриває бісквітний корж - це непередаване смакове відчуття. А якщо польєте торт зверху шоколадом, ви тільки зробите його ще солодшим і смачнішим.

Кількість порцій 10
Час приготування 90 хв

  1. 1. Яйця — 4 шт.
  2. 2. Цукор — 5 ст. л.
  3. 3. Борошно — 200 г.
  4. 4. Молоко згущене — 500 мл.
  5. 5. Розпушувач — 1 ч. л.
  6. 6. Масло вершкове — 200 г.
  7. 7. Арахіс — 200 г.
  8. 8. Крекер — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку відокремити білки від жовтків. Білки збивати 5 хвилин. Потім додати цукор і збивати ще 10 хвилин. Додати жовтки і знову збити. Додати розпушувач і борошно. Перемішати до однорідної маси.

  2. Тісто вилити у форму, яка повинна бути застелена пергаментом. Випікати бісквіт в попередньо розігрітій духовці до 180ᵒC, близько 50 хвилин.

  3. В цей час готувати крем. Помити арахіс, потім обсмажити на сухій сковороді і очистити, по можливості, від лушпиння.

  4. Крекери поломати на кусочки. Згущене молоко і масло добре збити. Потім додати арахіс і крекери. Перемішати отриману суміш.

  5. Готовий бісквіт остудити і розрізати на 2 частини. На нижній корж нанести крем. Накрити другим коржом і поставити в холодильник для того, що б крем трохи охолов.

  6. Поки що готувати глазур. Розтопити шоколад, змішати його з молоком. Покрити торт  глзур'ю з усіх боків.