Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Брускета з солодким перцем
Брускета з солодким перцем

Брускета з солодким перцем

"Ну скільки можна харчуватися самими канапками!" - сварите ви себе, в черговий раз пристроюючи на хліб апетитний шматочок ковбаски - але потай погоджуєтеся з тим, що бутерброд це швидко, смачно і зручно. Перекусив трохи - і ось вже ситий, і не потрібно возитися з купою інгредієнтів і подовгу пропадати на кухні. Що ж, аргументи цілком резонні. Ось тільки світ бутербродів куди різноманітніше, ніж вам може здаватися. А деякі екземпляри не тільки готуються швидко - їх можна спокійно віднести до здорової їжі, і шкоди від такого перекусу точно не буде. Навпаки, суцільна користь. Просимо любити і шанувати традиційний середземноморський "бутерброд" - чудову брускетту.

Кількість порцій 8
Час приготування 25 хв

  1. 1. Білий хліб — 8 шматочків
  2. 2. Часник — 2 зубчики
  3. 3. Сир рікота — 150 г
  4. 4. Солодкий перець (крупний) — 2 шт.
  5. 5. Оливкова олія — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Сухий орегано — за смаком
  8. 8. Свіжий розмарин для оздоблення — 2 гілочки
  9. 9. Мелений чорний перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Хліб наріжте скибочками і запечіть в духовці до золотистої скоринки.

  2. Після цього натріть хліб зубчиком часнику і збризніть оливковою олією.

  3. Перець очистіть від насіння, наріжте широкої соломкою.

  4. Зубчик часнику, що залишився, подрібніть.

  5. У сковороді розігрійте оливкову олію, додайте часник і злегка підсмажте його.

  6. Викладіть перець, посипте його орегано за смаком, посоліть і обсмажте до м'якості.

  7. Рікотту посоліть і поперчіть за смаком, розімніть вилкою.

  8. Намастіть рікотту на шматочки хліба, зверху викладіть підсмажений перець. Можна прикрасити рікотту гілочками розмарину.