
Хлібний пудинг із родзинками
- 1. Підсушений білий хліб — 12 скибочок
- 2. Вершкове масло — 50 г.
- 3. Вершки 10-20% — 400 мл.
- 4. Цукор — 50 г.
- 5. Яйця — 2 шт.
- 6. Ванільний цукор — 1 пакетик
- 7. Родзинки — 50 г.
- 8. Коньяк — 2 ст. л.
- 9. Сметана — за смаком
- 10. Соняшникова олія — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Таврія В Одеса
-
ЕкоМаркет Житомир, вулиця Отаманів Соколовських, 1
-
Ultramarket Подол Київ Глибочицька 44
-
METRO Чернівці
-
Auchan Кривий Ріг
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
ЕкоМаркет Київ Закревського 12
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Степана Бандери 15А
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
ЕкоМаркет Полтава Євгена Коновальця 2
-
Megamarket Подол Київ Глибочицька 44
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Таврія В Харків
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Київ Сурикова 3
-
Auchan Чернівці Хотинська, 43
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Megamarket Київ Сурикова 3
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
ЕкоМаркет Івано-Франківськ Вовчинецька 225А
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Київ Григоренко 43
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
Auchan Запоріжжя
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
Етапи готування
Родзинки залити на 2-3 хвилини окропом. Потім злити воду і додати коньяк.
З кожної скибочки хліба зрізати скоринки, намазати хліб тонким шаром масла, розрізати навпіл або навскоси.
Яйця збити вінчиком. Додати вершки, цукор і ванільний цукор. Ретельно перемішати.
Форму для випікання змастити олією. Викласти 1/3 хлібних скибочок. Посипати половиною родзинок. Зверху полити сумішшю вершків та яєць.
Викласти другу третину хліба, посипати родзинками, полити вершковою сумішшю.
Потім викласти хліб, який залишився. Залити вершковою сумішшю. Залишити просочитися на 15 хвилин.
Форму щільно загорнути фольгою, поставити у форму більшу за розміром.Влити гарячу воду, щоб вона доходила приблизно до половини форми.
Поставити в розігріту до 180°C духовку. Готувати приблизно 1 годину.