Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Баранина по-мексиканськи
Баранина по-мексиканськи

Баранина по-мексиканськи

Різні кухні світу по-своєму дивують стравами, які приготовані на основі єдиних продуктів. Наприклад, баранина вона, навіть, і в Мексиці баранина, і в Україні вона баранина. Але способи її приготування в різних країнах відрізняються. Адже, насправді скільки існує рецептів приготування баранини - незліченна кількість. Ось і сьогодні ми пропонуємо вам приготувати баранину особливим мексиканським способом. Мексиканська кухня в принципі відрізняється деякими особливостями, з яких можна виділити достатньо гостру складову страв і наявність у стравах багато овочів і екзотичних фруктів. Баранина по-мексиканськи покликана, щоб переконати вас у цьому. Вона вас порадує гостреньким і екзотичним смаком.

Кількість порцій 6
Час приготування 80 хв

  1. 1. Вино біле (сухе) — 0, 5 ст.
  2. 2. Ананасовий сік — 0, 5 ст.
  3. 3. Коріандр — 8 ст. л.
  4. 4. Баранина — 700 г.
  5. 5. Перець чилі — 3 шт.
  6. 6. Авокадо — 1 шт.
  7. 7. Олія — 2 ст. л.
  8. 8. Цибуля — 1 шт.
  9. 9. Лаваш — 6 шт.
  10. 10. Салат — 1 шт.
  11. 11. Сіль — за смаком
  12. 12. Часник — 3 зуб.
  13. 13. Помідор — 1 шт.
  14. 14. Болгарский перець — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Баранину нарізати тонкими смужками поперек волокон.

  2. Змішати вино, ананасовий сік, мелений коріандр, порізаний на маленькі шматочки перець чилі і часник.

  3. Додати м'ясо і маринувати 1 годину.

  4. Потім почистити і порізати невеликими шматочками авокадо і помідор.

  5. Нагріти сковороду, додати олію. За допомогою ложки-шумівки вийняти шматочки м'яса з маринаду, перекласти в сковорідку і смажити з додаванням цибулі та болгарського перцю протягом 2-3 хвилин до зміни кольору м'яса.

  6. Розкласти салат по краю тарілки, викласти зверху суміш із авокадо і помідорів. Зверху викласти м'ясо.

  7. Подавати з лавашем.