Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Аджика сира, яку не потрібно консервувати
Аджика сира, яку не потрібно консервувати

Аджика сира, яку не потрібно консервувати

Рецепт аджики, яку не потрібно консервувати, звичайно ж зацікавить багатьох господинь. Адже це дуже зручно, просто і легко. Аджика - це абхазька гостра приправа. Завдяки червоному перцю аджика має насичений червоний колір. Саме слово "аджика" означає "сіль". Існує легенда, що абхазькі чабани, коли йшли в гори пасти овець, брали із собою сіль, адже вона викликає спрагу пити і їсти у тварин. Так як сіль була дорогим продуктом, вони домішували до неї перець. Таким чином з'явилися перші рецепти аджики. Звичайно ж у наш час рецептура трохи змінилася, додалося багато інших інгредієнтів, то аджика - це чудова приправа в будь-який час року до м'ясних продуктів.

Кількість порцій 18
Час приготування 30 хв

  1. 1. Солодкий червоний перець — 500 г.
  2. 2. Гіркий перець — 150 г.
  3. 3. Часник — 300 г.
  4. 4. Морква — 300 г.
  5. 5. Корінь петрушки — 300 г.
  6. 6. Яблука — 300 г.
  7. 7. Помідори — 400 г.
  8. 8. Томатна паста — 2 ст. л.
  9. 9. Гірчиця — 100 г.
  10. 10. Оцет — 220г.
  11. 11. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Всі інгредієнти потрібно очистити і перекрутити на м'ясорубці з мілкою ришіткою.

  2. Додати томатну пасту.

  3. Потім додати гірчицю, оцет, сіль і все добре перемішати. Розкласти по банках.