
Гарбузово-картопляний салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стакан Солодкий кавун паперовий 250мл 6шт
400 г.
Картопля фасована
200 г.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
50 г.
Цибуля біла
50 г.
Часник Iberica зубчики 100г
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
25 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
15 г.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
5 г.
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
5 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Перець червоний Мрія мелений 20г
2 г.
Шпинат пучок 100г
400 г.
Кмин Еко римський 15г
5 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
20 г.
Етапи приготування
01
Солодкий гарбуз почистити від шкірки та зернят і порізати невеликими кубиками. Почистити та порізати кубиками картоплю. У велику кастрюлю налити воду та покласти порізаний гарбуз та картоплю. Вода повинна покривати овочі. Дати воді закипіти та зменшити вогонь. Накрити кришкою та варити на повільному вогні 15-20 хвилин або поки овочі не стануть достатньо м'якими. Злити воду та відставити овочі.
02
У велику сковорідку налити соняшникову олію та дати їй нагрітися. Тонко порізати червоний солодкий перець та білу цибулю, часник подрібнити. Покласти солодкий перець, цибулю та часник і часто помішуючи, смжити на середньому вогні, поки цибуля не стане прозорою. Додати коричневий цукор, та смажити ще хвилин 5, поки цукор добре не перемішається та не розчинеться. Забрати з вогню.
03
Додати на сковорідку кмин, базилік, сіль, чорний перець. Акуратно перемішати те, що смажилося на сковорідці з вареною картоплею та гарбузом. На широку тарілку викласти шпинат, зверху помістити гарбузово-картопляний салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)