
Турецький сютлач
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Рис пропарений
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
3 ст. л.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Ванілін Pripravka 2г
3 г.
Кориця Еко мелена 20г
3 г.
Етапи приготування
01
Рис промити і відварити в 300 мл. води. Жовтки збити з цукром на водяній бані до піни.
02
Молоко нагріти. Поступово додати половину молока в жовткову масу, потім перелити жовтково-молочну масу в молоко, що залишилося.
03
Молоко з цукром і жовтками на невеликому вогні довести до кипіння. Додати рис, ваніль і розведений у 100 мл. води крохмаль. Довести до кипіння і зняти з вогню.
04
Розлити вміст каструлі по піалам і, остудивши, поставити в холодильник, присипавши зверху невеликою кількістю кориці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)