Тальятеле з соусом "Болоньєзе" - Image

Тальятеле з соусом "Болоньєзе"

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Тальятеле - вид італійської пасти, що являє собою тонкі і пласкі смужки яєчного тіста. Забавно, що питання про ширину цього дуже популярного макаронного виробу вирішувалося на рівні Торгово-промислової палати Болоньї. У постанові палати встановлюється ширина тальятеле - 8 мм, так як це 12270-а частина від висоти Ослячої Вежі - пам'ятки цього міста. Як і смак будь-якого іншого виду пасти, власний смак тальятеле є нейтральним. Тому від інших інгредієнтів буде залежати смакова палітра приготованої з тальятелле страви. Володіючи пористою і шорсткою структурою, тальятеле чудово "утримують" соуси. У нашому випадку це соус "Болоньєзе".

Ingredients for the recipe

Pink Tomato in Packing
141.90 - 170.10

Pink Tomato in Packing

per 1 kg

Ingredients

Pink Tomato in Packing

800 г.

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g

500 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

100 мл.

Packed Onion from 3kg

50 г.

Carrots

50 г.

Celery Stalk

1 шт.

Garlic

2 зубчики

Metro Chef dried oregano 110g

1 ч. л.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком.

Preparation steps

01

Цибулю і моркву очистити, а потім нарізати дрібними кубиками. Також стебло селери нарізати дрібними кубиками.

02

На сковороді на олії обсмажити разом цибулю, моркву і стебло селери, періодично помішуючи.

03

Додати фарш, смажити приблизно 8-10 хвилин. При смаженні необхідно дуже ретельно розбити весь фарш за допомогою лопатки на дрібні шматочки, щоб отримати однорідну структуру майбутнього соусу.

04

Помідори покласти в каструлю і залити їх окропом хвилин на 5. Потім вийняти їх, зробити невеликі надрізи і зняти з них шкірку.

05

Нарізати дрібними кубиками помідори і додати їх у сковороду до фаршу.

06

Часник очистити від лушпиння, нарізати дрібно і додати в сковороду. Посолити, поперчити і добре перемішати.

07

Тушкувати таким чином під кришкою на дрібному вогні приблизно 2 години.

08

Приблизно за півгодини до закінчення тушкування влити вершки, добре перемішати і продовжувати тушкувати.

09

Поки соус тушкується, відварити пасту, як вказано на упаковці.

10

Сир натерти на середній тертці.

11

Коли соус буде готовий, розкласти пасту по тарілках, зверху викласти соус і засипати тертим пармезаном.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Lasagne with aubergines, meat and cheese

Lasagne with aubergines, meat and cheese

6

1 h 30 min