
Сирний рулет з куркою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
300 г.
Яйця курячі Овостар харчові відварні чищені в розсолі 2,44кг 50шт
3 шт.
Оливки Aro різані 4250мл
250 г.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Оливки нарізати кружечками, а перець і курку невеликими смужками. Додати петрушку, сіль, перець мелений. Перемішати.
02
Сир і яйця натерти на середній тертці, перемішати.
03
Деко застелити папером для випічки і змастити її оливковою олією. Викласти на папір сирно-яєчну масу рівним шаром. Поставити запікатися на 5 хвилин у духовку при 180°C.
04
На одну половину квадрата із запеченого розплавленого сиру викласти курку і накрити другою половиною, склавши навпіл разом з папером. Краї паперу піджати з усіх кінців, щоб сік не витікав. Запікати при тій же температурі ще 30 хвилин.
05
Остиглий рулет нарізати порційними шматочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)