
Суп із квасолі та пасти
Існує декілька основ індійської кухні - це безперечно рис, пшеничне борошно - атта, з нього печуть різні коржики і хліба, і близько 50 видів бобових. Це горох, сочевиця, квасоля велика і маленька, та багато інших видів. Чудова риса бобових, в тому числі квасолі, полягає в тому, що вони здатні забезпечувати організм енергією на багато годин. Квасоля допоможе відновити і відрегулювати порушений обмін речовин, залізо, що міститься в квасолі, формує еритроцити і допомагає збагачувати клітини киснем. При захворюваннях шкіри і проблемах з кишечником допоможе сірка, а обмін вуглеводів регулює цинк. Якщо правильно підготувати боби квасолі до зберігання, то їх можна зберігати до одного року. Для цього потрібно добре промити боби, ретельно висушити, помістити в щільний герметичний контейнер або пакет, потім прибрати в холодильник.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Aro Canned Beans in Brine 400g
150 г.
La Pasta Nidi Pasta 400g
100 г.
Homemade Butter
2 ст. л.
Onion
150 г.
Garlic
1 ч. л.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Auchan Oregano 20g
1 ч. л.
Mutti Tomato Puree 500g
3 ст. л.
7 Flour 1kg
1 ч. л.
Preparation steps
01
Нагріти масло на сковороді, додати цибулю і обсмажити на сильному вогні протягом 1-2 хвилин.
02
Додати часник і обсмажити на середньому вогні протягом декількох секунд.
03
Додати консервовану квасолю і помідори, готувати на середньому вогні протягом 1-2 хвилин, безперервно помішуючи.
04
Додати орегано і готувати на сильному вогні протягом декількох секунд.
05
Додати 2,5 чашки гарячої води, томатне пюре, сіль, добре перемішати і готувати на сильному вогні протягом 2-3 хвилин, безперервно помішуючи.
06
Додати відварену пасту і борошно, розмішане з 20 г. води, добре перемішати і готувати на сильному вогні протягом ще 1-2 хвилин.
07
Подавати гарячим зі свіжими вершками і тертим сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)