
Суп із сочевицею і копченою куркою
Сочевиця - продукт досить екзотичний для наших земель. Тому і вивчений він не настільки добре. Більш повсякденним інгредієнтом для страв вона вважається для країн Індії, Пакистану та Бангладешу. І жителі цих країн давно впевнені в тому, що ці рослини сімейства бобових просто необхідно включати в повсякденний раціон. У сочевиці дуже багато вітамінів групи А, В і С. Також у ній дуже багато білка. Важливо й те, що після приготування в ній зберігаються практично всі потрібні вітаміни і мінерали. Тому суп з сочевицею - це дуже хороша альтернатива більш традиційним супів, до яких ми вже звикли. Не бійтеся пробувати щось нове.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Metro Chef Frozen Breaded Chicken Drumsticks 1kg
2 шт.
Libra Furshetna Smoked-Boiled Chicken Breast
750 г.
Young Onions
1 шт.
Metro Chef Green Lentil 500g
150 г.
Leek
150 г.
Carrots
150 г.
Cilantro 70g
1 пучок
Garlic
2 зубчика
Homemade Butter
30 г.
Bay Leaf
1 шт.
Carmencita Curry 40g
2 ч. л.
Spice Cumin Ground
0,5 ч. л.
Mriya Black Pepper Peas 20g
5 зерен.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Курячі гомілки промити і поставити варити бульйон.
02
Коли бульйон закипить, зменшити вогонь. Додати в бульйон лавровий лист і перець горошком. Продовжувати варити ще хвилин 40.
03
Після чого вийняти м'ясо і залишити остигати. Бульйон процідити і знову поставити на вогонь.
04
Остигле м'ясо відокремити від кісток і знову покласти в бульйон.
05
Ріпчасту цибулю і часник очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.
06
У каструлі нагріти вершкове масло і обсмажити цибулю з часником. Потім додати в каструлю сочевицю, трохи тміну і каррі. Продовжувати смажити протягом 2 хвилин, постійно помішуючи.
07
Потім влити в каструлю зі засмажкою курячий бульйон, довести до кипіння і варити протягом 25 хвилин на слабкому вогні.
08
Моркву нарізати тонкими скибочками, цибулю-порей - півкільцями.
09
Потім нарізані цибулю і моркву додати в каструлю з бульйоном і варити ще 7-10 хвилин.
10
Нарізати копчену курячу грудинку невеликими кубиками і додати в киплячий бульйон. Потім посолити і поперчити за смаком, варити ще хвилин 5 і вимкнути вогонь.
11
При подачі страви, заправити його подрібненим листям кінзи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)