
Шакшука
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт
Перець чилі червоний
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Цибуля
1 шт.
Часник
5 зубчиків
Кмин Еко 20г
1 ч. л.
Паприка різана червона
1 ст. л.
Помідори Oscar очищені цілі у власному соку 400г
800 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир Сиророб Фета 55%
100 г.
Петрушка 70г
1 пучек
Лаваш Ifood Піта 300г
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
1/2 склянки
Етапи приготування
01
Нагріти сковороду з оливковою олією. Цибулю, перець і часник дрібно нарізати. Дрібно нарізану цибулю і перець, помішуючи, готувати 6 хвилин.
02
Додати нарізаний часник, кмин, паприку і готувати 2 хвилини. Томати разом із соком додати в сковороду. Влити 1/2 склянки води і тушкувати на повільному вогні, помішуючи, 15 хвилин.
03
Посолити. Вбити яйця, щоб вони рівномірно закрили соус. Закрити кришкою на 5 хвилин. Потім акуратно ложкою від'єднати білки і змішати з овочами, щоб не зачепити жовтки. Посипати фетою. Подавати з пітою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)