
Сендвічі з тушкованою яловичиною і зеленою цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
600 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,5 шт.
Часник
1 шт.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
130 мл.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
60 мл.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
1 ст. л.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
0,5 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
за смаком
Булка Селянська 50г
4 шт.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати, покласти в каструлю, додати до м'яса подрібнену ріпчасту цибулю, дрібно нарізаний часник і приправити сіллю і перцем. Окремо змішати воду з томатною пастою, залити цією сумішшю м'ясо в каструлі. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою, варити протягом 105-120 хвилин, до м'якості м'яса. Після чого, витягнути м'ясо з каструлі, остудити. Порвати м'ясо на маленькі шматочки.
02
У мисці змішати крохмаль з невеликою кількістю води, вилити суміш у глибоку сковороду. Додати сюди ж 130 мл. соусу з під м'яса і всипати коричневий цукор. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити до загустіння соусу 1-2 хвилини. Додати в сковороду м'ясо, перемішати.
03
Булки розрізати уздовж навпіл, на нижню викласти м'ясну начинку, зверху посипати зеленою цибулею і накрити зверху другою половинкою булки. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)