
Салат із руколи з холодним стейком і рокфором
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кетчуп Salvest 530г
1 ст. л.
Гірчиця Руна Французька зерниста 210г
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Корм вологий Brit Premium з філе яловичини для дорослих котів 85г
500 г.
Рукола 50г
2 пучка
Сир Cantorel Рокфор овечий 52%
125 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Для приготування соусу, змішати в мисці кетчуп, гірчицю, цукор, подрібнений часник, лимонний сік, оцет, олію, сіль і перець. Все ретельно перемішати.
02
Розрізати навпіл два великих стейка, натерти сіллю і перцем. Змастити деко олією, викласти м'ясо, відправити в духовку на кілька хвилин, перевертаючи періодично.
03
Витягнути м'ясо, викласти його на листя руколи на тарілці, залити соусом, посипати зверху сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)