
Рулет з банановою начинкою
Ніжний бісквітний рулет з банановою начинкою підкорить Вас не тільки відмінним смаком, але і простотою приготування. Це якраз той рецепт випічки, який прийде на допомогу, якщо гості на порозі. Так би мовити, «на швидку руку». Хоча є в цьому рулетику один серйозний недолік – аж надто швидко він з'їдається до останньої крихти. Але це не біда, можна спекти кілька рулетів і прикрасити їх по-різному: розтопленим шоколадом, подрібненими горішками або кокосовою стружкою – це вже справа смаку. Банановий рулет виходить воістину чарівним: повітряний корж, пряна начинка і хрустка скоринка. І порада наостанок: до бананового пюре можете додати згущене молоко. Начинка буде більш соковитою, а корж – просоченим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Baking Soda 500g
3 г.
SantaVita Dried Bananas 100g
330 г.
Eco Ground Cinnamon
5 г.
Preparation steps
01
Просіяти борошно з содою і додати цукор. Яйця збити і поступово додавати суху суміш, продовжуючи збивати. Духовку розігріти до 200°C. Вилити тісто на деко і поставити в духовку на 10 хвилин.
02
Банани очистити від шкірки, розім'яти виделкою в пюре. Додати до них корицю і намазати на бісквіт. Один банан цілим покласти в середину. Згорнути корж рулетом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)