
Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом
Десерти з фруктів і ягід - це не тільки ласощі, але і здорова їжа. Рецептів таких десертів так само багато, як і різновидів фруктів та ягід. Бархатистий плід інжиру - незвичайний сезонний продукт, який має терпкий солодкий смак, довгу історію і безліч корисних властивостей. У запропонованому рецепті можна використовувати сушений інжир. Існує думка, що якісний сушений інжир смачніший, ніж свіжий. Сушений інжир є рекордсменом серед інших сухофруктів за вмістом клітковини, у зв'язку з цим його вживання гарантує відчуття ситості і покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Припущений в червоному вині інжир з ванільним морозивом порадує своїм смаком і ароматом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
300 мл.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Dried Figs
110 г.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
1 шт.
Auchan Clove 10g
2 шт.
Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в глибокій сковороді всі інгредієнти, за винятком морозива.
02
Поставити сковороду на вогонь, довести до кипіння, при цьому постійно помішуючи.
03
Перекласти інжир в миску зі сковороди.
04
Довести суміш на сковороді до кипіння, варити до зменшення обсягу до 50 мл. Процідити отриманий сироп в миску.
05
Вилити сироп в миску з інжиром. Остудити. Подавати з морозивом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)