
Пряне гарбузове морозиво
Пропонуємо вам унікальний рецепт смачного домашнього морозива з гарбуза, меду і згущеного молока. Всі продукти натуральні, що має неабияке значення, якщо у вас є маленькі ласуни. А якщо ви запропонуєте їм самим взяти участь у приготуванні ласощів - подаруєте їм масу незабутніх вражень. Готується дуже просто і швидко, за смаком не зрівняти з магазинним. Пряні спеції, вершковий смак справжнього пломбіру з легким відтінком міксу меду і згущеного молока роблять абсолютно непомітним присутність гарбузового пюре. Найсмачніший осінній десерт можна готувати тепер майже цілий рік. Готуйте і отримуйте задоволення разом з маленькими чомучками.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
150 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Молоко згущене варене
150 мл.
Спеція Імбир мелений
1/4 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
1/4 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
1,5 ст. л.
Етапи приготування
01
Гарбуз почистити, запекти в духовці до м'якості і за допомогою блендера перетворити в пюре.
02
Вершки збити міксером протягом 3-4 хвилин, додати мед, згущене молоко, імбир, корицю і гарбузове пюре.
03
Розкласти по формочках і поставити в морозилку на 4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)