
Картопляна запіканка з куркою, грибами і зеленим горошком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
300 г.
Перець Каппа солодкий
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Філе куряче
300 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
40 мл.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
150 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Горошок Bonduelle зелений консервований 200г
100 г.
Етапи приготування
01
Солодкий перець помити, видалити насінну коробку. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. Розігріти на сковороді рослинну олію і обсмажити підготовлені овочі.
02
Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Розім'яти картоплю в пюре. Куряче філе помити, додати сіль, перець і обсмажити.
03
Перемішати картопляне пюре з куркою, грибами, горошком і овочами. Сир нарізати кубиками. Духовку розігріти до 200°C градусів.
04
Форму для випічки змастити олією. Викласти картопляну суміш у форму. Змішати половину сиру, сметану, яйця і залити пюре. Поставити форму в духовку і запікати близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)