
Пиріг з пісочного тіста з джемом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Ванілін Pripravka 2г
3 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Джем Верес абрикосовий 370г
200 г.
Етапи приготування
01
Розтопити масло, нарізане кубиками. Додати цукор, яйця, ванілін. Додати просіяне борошно, розпушувач і довести тісто до однорідної консистенції.
02
Тісто розділити на 2 частини (одна менше другої в половину). Меншу покласти на 1 годину в морозильник. Більшу частину тіста розкачати і викласти у форму. Потім викласти на нього джем.
03
Духовку розігріти до 200. Дістати з морозилки тісто і натерти на крупній тертці або подрібнити в крихти в блендері. На джем викласти крихти замороженого тіста. Поставити пиріг в духовку випікати близько 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)