
Каструля із сімома капустами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста білокачанна
300 г.
Капуста Савойська
300 г.
Капуста Пекінська
300 г.
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
300 г.
Капуста Броколі
300 г.
Капуста Кольрабі
300 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
300 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Лимон
20 г.
Розмарин, шт
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Відрізати від кожної капусти, що є качанною, приблизно по 300 грам, а броколі та цвітну капусту розібрати на великі суцвіття. Розрізати очищені від зеленої шкірки кольрабі.
02
В каструлі розтопити вершкове масло і викласти спочатку такі види капусти, як качанна біла та червона, потім кольрабі. П’ять - сім хвилин тушкувати під кришкою. Далі викласти в каструлю кольорову капусту, совайську та броколі та тримати на вогні ще п’ять хвилин. Додати шматочок пекінської капусти, гілочку розмарину, посолити, поперчити.
03
Полити вміст лимонним соком, зняти з вогню та відправити до духовки, розігріту до 200°С на десять хвилин. Після цього дістати каструлю, вийняти гілочку розмарину та посипати тертим сиром і повернути до духовки – до того часу, поки сир не розплавиться.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)