
Лимонний пиріг з Мадейри
Сонячний лимонний пиріг з сонячної Мадейри. Як не дивно, але десерт родом зовсім не з цього португальського острова. Батьківщиною пирога «Мадейра» вважається Великобританія, де його часто називають «фунтовим» пирогом, оскільки в рецептурі всі інгредієнти беруться по одному фунту (450 грам). За однією з версій, свою горду назву пиріг отримав завдяки великій любові англійців насолоджуватися вишуканим десертом під келих червоного кріпленого вина Мадера (до речі, батьківщина якого португальський острів Мадейра). Зараз же часи змінилися, і лимонний пиріг став прекрасним доповненням до чашки чаю в теплому сімейному колі. Насолоджуйтеся і Ви приємним цитрусовим ароматом цього свіжоспеченого десерту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
180 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
195 г.
7 Flour 1kg
160 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Lemon
50 г.
Preparation steps
01
Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько столової ложки), сік вичавити. Розм'якшене масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця, цедру, сік і ще раз добре збити. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно з розпушувачем.
02
Духовку розігріти до 180°C. Змастити маслом форму для випічки. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 1 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)