
Кукурудзяні палички з чеддером і халапеньо
У даному рецепті з'єднуються два вишуканих смаки: смак сиру чеддер і перцю халапеньо. Широку популярність сир чеддер придбав завдяки своєму неповторному горіховому і злегка гострому і кислуватому присмаку. Сир чеддер названий на честь села Чеддер (графство Сомерсет в Англії), яке є місцем його первинного виробництва. Перець халапеньо свою назву отримав від міста Халапа (штат Вераксус у Мексиці). Маленькі зелені перчики халапеньо володіють помірно пекучим смаком і в складі кукурудзяних паличок цей смак лише підкреслює смак сиру.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sto Pudiv Corn Flour 500g
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч.л.
Baking Soda 500g
0,5 ч.л.
Salt Egypt
0,5 ч.л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Armando Cheddar Cheese
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г.
Jalapeno Pepper 100g
2 ст. л.
Homemade Butter
50 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 220°C. Поставити деко в духовку на 10 хвилин.
02
У мисці змішати борошно, цукор, сіль, соду. Окремо змішати яйця і вершки. Після, змішати обидві суміші в одну, додати вже в загальну суміш тертий сир, подрібнену цибулю і перець. Додати 2 ст. л. вершкового масла, ретельно перемішати.
03
Деко дістати з духовки, змастити залишками вершкового масла. З тіста сформувати довгі тонкі ковбаски, викласти їх на змащене деко, поставити в духовку на 12-15 хвилин. Після, остудити 5-10 хвилин на деко, потім викласти на тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)