
Смажена картопля в гірчиці, часнику і орегано
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
0,5 ст.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Часник
3 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Орегано Auchan 20г
1 ст. л.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Картопля фасована
1,5 кг.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 220°С. Два деко змастити олією.
02
У мисці змішати гірчицю, оливкову олію і вершкове масло, лимонний сік вилити, додати нарізаний часник, орегано, цедру і сіль. Перемішати всі інгредіенти. Додати нарізану картоплю, посипати перцем, ретельно перемішати і натерти картоплю сумішшю.
03
Викласти картоплю на деко, розподілити по поверхні. Готувати протягом 20 хвилин, після перемішати, готувати ще 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)